Who is  who

Gennaro - 'The Writer'  - Dr. G

Tattooist and founder


Gennaro  De Schrijver is een avontuurlijke, creatieve geest wiens reis er een is van gedurfde zelfontdekking en uitbreiding. Zijn ambitie om zijn grenzen te verleggen en onverwachte diepten te verkennen heeft hem geholpen om open te blijven staan voor verschillende perspectieven op het leven sinds de oprichting van G-art in 2014. Deze vastberaden ziel is ook een trotse vader van zijn zoon Quinn en omarmt elke uitdaging en kans die op zijn pad komt met enthousiasme. Hij is een ontdekkingsreiziger die niet bang is om risico's te nemen en zichzelf steeds verder te pushen op zoek naar nieuwe mogelijkheden.

Philine 

Tattooist


Als achterkleindochter van George Minne is Philine van kleins af aan verstrengeld in het artistiek milieu. Als puber bloeide ze volledig open in het kunstonderwijs en zette ze haar hogere studies hierin ook verder.

Met een visueel scherp en kritische blik heeft ze een aangeboren talent om doorheen mens ziel en voorstelling te kijken. Toen de opportuniteit om te tattoeëren haar pad langskwam heeft ze geen moment getwijfeld. Creëeren en creatief bezig zijn blijft de ideale leefwereld van Philine.

Mama met een grote mond en een klein hartje. Hooggevoelig en sociaal empathisch zal zij de klant begeleiden in het artistiek proces.

Een tatoeage moet 1 zijn met de persoon en het lichaam. Voor haar is dit beroep zoals elk ander ambacht. Vol overgave en geduld zal elke wens en elk ontwerp met de grootste accuratesse vereeuwigd worden op het lichaam.